Informatie aanvragen
Graffiti Workshop met de familie in !Overijssel    Meer

Welkom bij de Graffitifabriek !Overijssel

Graffiti Workshop in !Overijssel

Bij de Graffiti Fabriek bent u aan het juiste adres als het gaat om graffitiworkshops voor uw gelegenheid in !Overijssel. Niet alleen worden de workshops volledig naar wens verzorgd, maar streven wij tijdens onze graffiti workshops in !Overijssel naar kwaliteit met een hoog fun-gehalte.

Graffiti Workshop voor elke gelegenheid

Onze graffiti workshops zijn uitermate geschikt voor elke gelegenheid. De vorm van de workshop wordt door ons vaste team volledig afgestemd op het doel van de workshop, de gelegenheid, het niveau van de deelnemers, het aantal deelnemers en de gewenste tijdsduur. Of het nou gaat om een bedrijfsuitje, een teamdag, een schoolworkshop of een vrijgezellenfeest, ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat iedereen er vanaf het begin tot aan het eind actief bij betrokken is!

Digitale graffiti in !Overijssel

Over ons allernieuwste concept kunnen wij zeggen dat wij dé specialist en tevens de marktleider zijn op het gebied van digitale graffiti in !Overijssel met de DigiSpray digitale graffiti wall! De DigiSpray wall is een veelzijdige digitale graffiti muur en is uitermate geschikt als promotiemiddel en/of entertainment tool tijdens een evenement, beurs, productlancering of privéfeest.

Enkele reacties van onze klanten (overzicht)

 • De graffiti workshop was een groot succes, dus dat gaan we zeker onthouden voor als we nog eens iets moeten organiseren.
  — Hélène Cuppers-Moors
 • Eerst en vooral enorm bedankt voor jullie bijdrage aan onze teamdag afgelopen donderdag. Het was fenomenaal! We krijgen nu nog altijd positieve reacties! En ik denk dat het voor jullie ook nog nieuwe opdrachten gaat opleveren want ik krijg veel vraag naar jullie adres.
  — Richard Welten
 • Wil je nog even zeggen dat we het een ontzettend leuke workshop vonden. Echt een aanrader! Dus, mede namens mijn collega's; dank hiervoor!
  — Margriet Kool
 • Het was een zeer geslaagde activiteit! We hebben de kunstwerken in ons kantoorpand opgehangen en iedereen is er erg trots op. Nogmaals dank voor jullie hulp en enthousiasme!
  — Karlijn de Vries
 • We hebben afgelopen zaterdag een leuke workshop gehad!! Fijne begeleiding en erg gezellig.
  — Lucien Verhappen
 • De grafitti workshop was geslaagd. De werkstukken zie er goed uit en ze krijgen een mooie plaats bij het nieuwe schoolgebouw van De Hasselbraam.
  — Raymond Vlieks
 • Bedankt voor de super leuke workshop Graffiti. Iedereen was heel enthousiast.
  — Saskia Rijnen
 • bedankt voor de goede zorgen. Mijn collega's en ik hebben zeer genoten van de workshop.
  — Hélène Bartelds
 • De workshop was zeker geslaagd! We (jullie) krijgen nog steeds complimenten. Erg leuk om te doen en héél origineel. Het resultaat komt hier ook in de hal te staan, dus ik ben benieuwd naar de reacties ;-) Nogmaals bedankt voor jullie inzet en positieve energie!
  — Mireille Bergervoet
 • Graag wilde ik jullie bij deze nogmaals bedanken voor de leuke graffiti workshop!
  — Nienke Verhees
 • Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie bijdrage aan het event. Zowel de digitale wand + de spandoeken maken is een groot succes geworden! Alle leerlingen hebben genoten en dit is zeker iets voor volgend jaar.
  — Saskia Doolaege
 • Het is supermooi geworden. De kids vonden het echt geweldig. Heel hartelijk dank aan de mannen die de kids begeleid hebben.
  — Willemijn
 • Bedankt voor de leuke namiddag, de kinderen vonden het super !
  — Lies Troucheau
 • De collega’s waren er allemaal enthousiast over en vonden de manier van uitleg geweldig! Het filmpje staat al op onze intranetsite, dus zeer geslaagd.
  — Brenda Hofland

1. Opbouw
Voordat de workshop daadwerkelijk begint zijn wij er ruim van te voren om alles op te bouwen en klaar te zetten voor de workshop. Het is zowel mogelijk om de workshop op locatie te verzorgen als dat wij zorgen voor een geschikte locatie voor de graffiti workshop. De locatie dekken wij volledig af met zeil, zodat er niets vuil kan worden.

2. Interactieve uitleg
De workshop begint met een leuke en interactieve uitleg waarin we kennis maken met de groep, alle basisonderdelen van het graffiti spuiten bespreken en de nodige tips en trucks geven, waarmee alle deelnemers tot een leuk eindresultaat kunnen komen!

3. Schetsen
Elk graffiti kunstwerk begint natuurlijk met het hebben van een idee en afhankelijk van de gewenste vorm van de workshop gaan de deelnemers individueel, in tweetallen of in groepjes aan de slag met het omzetten van hun idee in een schets.

4. Beschermende kleding
Voordat er echt aan de slag gegaan wordt met de spuitbussen kunnen de deelnemers de nodige beschermende kleding aantrekken, zodat de kleding goed beschermd blijft.

5. Graffiti spuiten
Nu de schetsen klaar zijn en de beschermende kleding aan is getrokken kan het echte werk beginnen! De deelnemers gaan hun schetsen volledig uitwerken met graffiti spuibussen. Tijdens de graffiti workshop werken de deelnemers standaard op houten panelen, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld te werken op canvas, op een muur of om een spandoek te maken. Terwijl de deelnemers druk bezig zijn lopen de workshopdocenten actief rond om de deelnemers te begeleiden.

6. Afwerken
Aan het einde van de workshop zetten wij, indien nodig, nog even de puntjes op de i en heeft iedereen een prachtig kunstwerk!

7. Interactieve afsluiting
De workshop wordt op een leuke en interactieve manier afgesloten.

Professionele begeleiding

Een goede graffiti artiest is nog geen goede workshopbegeleider. De Graffiti Fabriek heeft een vast en hecht team dat bestaat uit mensen die een passie hebben voor les geven, entertainen en die het belangrijk vinden om mensen te inspireren, te activeren en te motiveren. Ons team gaat op een frisse, nuchtere en vooral persoonlijke manier te werk en dat brengen wij keer op keer over bij de deelnemers. Ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat iedereen er vanaf het begin tot aan het eind actief bij betrokken is!

Inclusief alle materialen en middelen

De graffiti workshops van de Graffiti Fabriek zijn altijd inclusief alle nodige materialen en middelen: graffitispuitbussen, te bespuiten achtergrond, statieven, handschoenen, mondkapjes, overalls / poncho`s en schetsmateriaal. Uiteraard zorgen wij ook voor de nodige beschermmaterialen voor de locatie.

Zwangere dames?

Mochten er zwangere dames in de groep zitten dan zorgen wij voor speciale mondkappen, zodat ook zij zorgeloos deel kunnen nemen aan de workshop.

Prijsoverzicht

Voordelige projectprijzen voor workshops met meer dan 20 personen.
Bij groepen vanaf 20 personen maken wij altijd een voordelige projectprijs.

Vaste prijzen voor workshops met 1 tot 20 personen.
Voor de graffiti workshops houden wij vaste prijzen aan waarbij wij rekenen vanaf 10 personen. Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

prijs graffiti workshop:
- werken in groepjes of in tweetallen: € 34,50 per persoon
- elke deelnemer een eigen kunstwerk: € 39,50 per persoon

prijs graffiti workshop + spandoek maken:
- werken op 1 of meerdere spandoeken: € 44,50 per persoon

prijs graffiti workshop op eigen muur of legale graffiti muur:
- graffiti kunstwerk maken op eigen muur: € 39,50 per persoon

prijs graffiti workshop met kunstwerk op canvas:
- werken in groepjes of in tweetallen: € 44,50 per persoon
- elke deelnemer een eigen kunstwerk: € 49,50 per persoon

Prijs light graffiti workshop:
- € 34,50 per persoon

Prijs workshop digitale graffiti:
- op aanvraag

prijs graffiti workshop met locatie:
- werken in groepjes of in tweetallen: € 34,50 per persoon + eenmalig de eventuele locatiekosten
- elke deelnemer een eigen kunstwerk: € 39,50 per persoon + eenmalig de eventuele locatiekosten


Graffiti workshop op locatie
De graffiti workshop kan erg makkelijk op locatie worden verzorgd. De locatie wordt uiteraard volledig afgedekt zodat er niets vuil kan worden. De meest ideale situatie is natuurlijk om de graffiti workshop bij droog weer buiten plaats te laten vinden. Bij slechter weer hebben we een overdekte ruimte of binnenruimte nodig. Waar dan opgelet moet worden is dat er voldoende ventilatie is in deze ruimte. Een overkapping, schuur of loods is ideaal, maar een andere ruimte waar er veel ramen open kunnen is ook een hele goede optie.
Graffiti workshop met locatie
In heel veel steden in Nederland en België hebben wij vaste locaties waar de graffiti workshop plaats kan vinden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!